VISSZA A TERMÉSZETHEZ! – LOGÓPÁLYÁZAT

Tervezőt keresünk!

A Csongrád Megyei Önkormányzat és a Temesvári Bánát Múzeum (Románia) közös, uniós projektjéhez keresünk logótervezőt!

Ha érdekel
 a természet kincse (például a titokzatos atracélcincér és baráti köre)
 az együttműködés szomszédos országokkal
 a környezet-tudatosság
 és a grafikai tervezés

akkor TE vagy a mi emberünk!

Projektünk a „Vissza a természethez – Természeti értékeink közös védelme és bemutatása” címet viseli, ebben a témában várjuk pályázataitokat.

A logók tervezéséhez bármilyen szín, alapanyag és eszköz megengedett, beküldeni viszont csak elektronikusan (CD-n, vagy e-mailben), vektoros formátumban vagy képként (max. 72 dpi, vagy 600x800 mpx méretben) lehet.

Tervezd meg a legjobb logót és nyerj! A legötletesebb logó díja egy Feszty-kártya, amellyel egy éven keresztül az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark minden programján (pl. Betyártoborzó, Nyílzápor, Nyeregszemle) ingyenesen részt vehetsz. Ezen kívül projektünk honlapján és dokumentumain neved, mint tervező feltüntetésével használjuk logódat.

A pályázatokat kizárólag elektronikusan az alábbi címre lehet 2011. szeptember 19-ig beküldeni:

Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark
6767 Ópusztaszer
Szoborkert 68.

pusztahaza@gmail.com

A CD tokján vagy az e-mailben feltétlenül tüntesd fel a neved, életkorod, iskolád nevét és azt a címet, amelyen pályázatod elbírálásának eredményéről értesíthetünk.
A bírálat dátuma: 2011. szeptember 22.« VISSZA


www.huro-cbc.eu | www.hungary-romania-cbc.eu 
2011 © Minden jog fenntartva. | Jelen weblap tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját, a projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési alap társfinanszírozásával valósul meg.